تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
کتاب آموزش آشپزی


کتاب رایگان آموزش آشپزی شیرینی ، کيک ، دسر و مربا در این کتاب می آموزید: •  آدمک روی دیوار •  آدمک های زنجبیلی •  آدمکهای لبویی •  آشپزباشی؛ شیرینی نوروزی •  آشپزی آفریقایی •  آفتاب و مهتاب (شربت انگور سمنانی) •  اسلایس شکلات •  اشترودل سیب •  بادامی شکلاتی •  باقلوا •  باقلوا •  باقلوای پسته و بادام •  باقلوای خانگی •  باقلوای شیر •  باقلوای هندی •  بامیه •  با‌میه •  براونی شکلات •  برای تهیه انواع مربا نکات زیر را رعایت کنیم •  برای تهیه دوغ گازدار •  بستنی •  بستنی انبه برای رژیمی ها •  بستنی‌ ایتالیایی‌ &bu

ادامه مطلب  
آموزش پنجاه نوع کيک


توضیحات : در این کتاب طرز تهیه پنجاه نوع کيک خانگی آموزش داده شده است. فهرست کتاب : کيک اسفنجی سریع – کيک مادرکيک هویج – کيک ساده – کيک سیب – کيک خرما – کيک کشمشی – کيک ماست – کيک اسفنجی – کيک میوه – کيک گردویی – کيک مخلوط – کيک چند لایه – کيک سیب و هویج – کيک توت فرنگی – کيک موز – کيک عسل – کيک انبهکيک مرکبات – کيک با سفیده تخم مرغ – کيک کنجد – کيک آلبالو – کيک فرشته – کيک لیمو و گردو – کيک خلال بادام – کيک کره ای – کيک پرتقالی – کيک انجیر – کيک ساده با نشاسته – کيک کلاسیک خامه ای

ادامه مطلب  
اموزش ۵۰ نوع کيک خانگی ساده


ر این کتاب طرز تهیه پنجاه نوع کيک خانگی آموزش داده شده است. فهرست کتاب : کيک اسفنجی سریع – کيک مادرکيک هویج – کيک ساده – کيک سیب – کيک خرما – کيک کشمشی – کيک ماست – کيک اسفنجی – کيک میوه – کيک گردویی – کيک مخلوط – کيک چند لایه – کيک سیب و هویج – کيک توت فرنگی – کيک موز – کيک عسل – کيک انبهکيک مرکبات – کيک با سفیده تخم مرغ – کيک کنجد – کيک آلبالو – کيک فرشته – کيک لیمو و گردو – کيک خلال بادام – کيک کره ای – کيک پرتقالی – کيک انجیر – کيک ساده با نشاسته – کيک کلاسیک خامه ای

ادامه مطلب  
برنامه آشپزی با تاتیانا دوبله فارسی


سلام به همه ! من تاتیانام از برنامه آشپزی با تاتیانا !به آشپزخونه من خوش اومدید ! امروز میخوام یه کيک خیلی خاص رو یادتون بدم و کيک شکلاتی تاکسیدو رو درست کنم.این کيک بی نظیره.با لایه های کيک شکلاتی و مرطوب درست میشه و وسطش و روش از پنیر خامه ای ،شکلات شیری و تلخ استفاده میشه !لطفا از تمام ویدیوها دیدن نمایید.آشپزی با تاتیانا, آشپزی با تاتیانا در جم فود, آشپزی با تاتیانا دوبله فارسی, آشپزی با تاتیانا رایگان, آشپزی با تاتیانا کيک, آشپزی با تاتیانا کيک شکلاتی, آشپزی تاتیانا, اشپزی با تاتیانا اپارات, اشپزی باتاتیانا, برنامه آشپزی با تاتیانا, بیوگرافی آشپزی با تاتیانا, بیوگرافی تاتیانا آشپز, بیوگرافی تاتیانا در آشپزی با تاتیانا, تاتیانا آشپز, تاتیانا دوبله فارسی, تاتیانا زیرنویس, تاتیانا زیرنویس فارسی, تاکسیدو چیست, جم فود تاتیانا, چیز کی

ادامه مطلب  
دانلود پروژه بررسی غنی سازی کيک با آرد سویا


در این پژوهش خصوصیات فیزیکوشیمیایی (رطوبت ،pH  ، فعالیت آبی و حجم مخصوص) و حسی (بافت ، طعم ، رنگ و بو) کيک روغنی حاصل از جایگزینی قسمتی از آرد گندم با سطوح مختلف آرد سویا و همچنین استفاده از سطوح مختلف صمغ گوار و آب در فرمولاسیون این کيک مورد ارزیابی قرار گرفت. در نهایت کيک تایید شده جهت بررسی میزان غنی شدن توسط آرد سویا مورد آنالیز تغذیه ای قرار گرفت.آرد سویا در سه سطح 5 ، 10 ، 15 درصد وزن آرد ، صمغ گوار در دو سطح  0 و 4/1 گرم و آب در دو سطح 110 و 120 گرم به عنوان متغیرهای آزمایش اول ( سه درصد اول) و آرد سویا در سه سطح 20 ، 25 ، 30 درصد وزن آرد ، صمغ گوار در دو سطح 0 و4/1 گرم و آب در دو سطح 120 و130 گرم بعنوان متغیرهای آزمایش دوم (سه درصد دوم) در نظرگرفته شده اند. نتایج حاصل به صورت آرایش فاکتوریل سه فاکتوره در قال

ادامه مطلب  
مقاله ارزیابی اهالی قلم از حوزه ادبیات دفاع مقدس


       مقاله ارزیابی اهالی قلم از حوزه ادبیات دفاع مقدس  ارزیابی اهالی قلم از حوزه ادبیات دفاع مقدسادبیات دفاع مقدس از زمانی آغاز شد كه جنگ ایران و عراق در 31 شهریور 59 شروع شد و نوع دیگری از ادبیات پس از ادبیات انقلاب پا به عرصه گذاشت و داستان نویسان مختلف به این نوع ادبیات روی آوردند و آثار بسیاری در این زمینه خلق شد. در دهه 80 در حالی كه حدود 28 سال از جنگ می گذرد؛ با عده ای از اهالی قلم در خصوص كم و كیف ادبیات دفاع مقدس به گفت وگو پرداخته ایم كه از نظر می گذرانید:تصویر دفاع مقدس در ادبیات نارسا و ناقص است جنگ یك واقعیت با ابعاد متعدد و متكثر بود كه بعید است بتوان حتی ابعاد مختلف آن را احصاء كرد. در سال های پس از جنگ، حاكمیت و رسانه های عمومی در برخی از جنبه های دفاع هشت سا

ادامه مطلب  
پاورپوینت آشنایی با صنعت کيک و کلوچه سازی


        نوع فایل: power pointقابل ویرایش 52 اسلاید قسمتی از اسلایدها:ا توجه به ارزش غذایی کيک و کلوچه و با توجه به این که از نظر کالری می‌تواند تأمین کننده قسمتی از انرژی روزانه باشد و هم چنین عمومیت مصرف آن مابین اقشار مختلف و منحصر نبودن این محصول به یک گروه سنی، جایگاه بسیار خوبی را برای مصرف داراست. انواع کيک هاکيک‌ها انواع مختلفی دارند که از آن جمله می‌توان به کيک روغنی، اسفنجی و کامل اشاره کرد.کيک روغنی کيکی است که میزان روغن آن حداقل 25 درصد وزن آرد باشد.کيک اسفنجی کيکی است که بافت آن حالت اسفنجی داشته و میزان تخم مرغ آن حداقل 65 درصد وزن آرد باشد. فهرستمطالب و اسلایدها:انواع کيک هامواد اولیهآردلیست پایین فهرستی از انواع آردهای در دسترس  می باشدNABIM ی

ادامه مطلب  
پاورپوینت صنعت کيک و کلوچه


        نوع فایل power point قابل ویرایش 13 اسلاید قسمتی از اسلایدهاصنعت کيک و کلوچه سازیکيک و کلوچه جزء محصولات صنایع غذایی است که مصرف خوراکی و عام دارد. با توجه به ارزش غذایی کيک و کلوچه و با توجه به اینکه از نظر کالری می تواند تامین کننده قسمتی از انرژی روزانه باشد و هم چنین عمومیت مصرف آن مابین اقشار مختلف و منحصر نبودن این محصول به یک گروه سنی جایگاه بسیار خوبی را برای مصرف داراست. انواع کيک ها: کيک ها انواع مختلفی دارند که از آن جمله می توان به کيک روغنی، اسفنجی و کامل اشاره کرد. کيک روغنی کيکی است که میزان روغن آن حداقل % 25 وزن آرد باشد. کيک اسفنجی کيکی است که باعث آن حالت اسفنجی داشته و میزان تخم مرغ آن حداقل % 65 وزن آرد باشد. کيک کامل کيکی است که در آن وزن آرد، روغن، شکر و تخم مرغ

ادامه مطلب  
پاورپوینت تکنولوژی تولید کيک


        نوع فایل: power pointقابل ویرایش 33  اسلاید قسمتی از اسلایدها:مقدمهکيک یکی از انواع شیرینی هاست که جز دسته ی غذاهای پخته دسته بندی می شود. در تهیه ی کيک آرد ماده ی اصلی می باشد و به دنبال آن از مواد دیگری همچون شکر ، تخم مرغ ، شیر ، آب ، حجم دهنده ها ، و ... استفاده می شود. کيک ها در ابتدا به صورت دستی تهیه میشد اما با افزایش نیاز و ورود صنعت به عرصه ی تولید مواد غذایی ، تولید این محصول به صورت صنعتی آغاز شد. امروزه انواع کيک با شکل و طعم و خواص تغذیه ای متفاوت تولید میشود که محصولات این صنعت توانسته است در مدت کوتاهی توجه افراد بسیاری را به خود جلب کند. و امروزه شاهد تعدد کارخانه جات مربوط به این صنعت در اکثر نقاط جهان می باشیم.به طور کلی به خمیر کيک Battle گفته میشود. این خمیر دارا

ادامه مطلب  
پاورپوینت تحقیق در مورد ورزش کيک بوکسینگ (Kick Boxing)


فرمت: پاورپوینت(قابل ویرایش)       تعداد اسلاید:18 مقدمهکيک‌بوکسینگ به ژاپنی(キックボクシング)‏ : ترکیبی از رشته‌های رزمی موای تای، کاراته و بوکس است. کيک بوکسینگ ورزشی رزمی می‌باشد که تنها پنجاه سال از تولد آن می‌گذرد. در کيک بوکسینگ ضربات دست، پا، زانو، آرنج و گرفتن همدیگر آزاد می‌باشد. ولی زدن حریفی که بر روی زمین افتاده ممنوع است. به طورکلی هدف از تمرینات کيک بوکسینگ دفاع ازخود، به دست آوردن آمادگی جسمانی و هم چنین به عنوان ورزش رزمی می‌باشد. گاهی اوقات، کيک بوکسینگ را به‌عنوان یک سبک رزمی در نظر می‌گیرند اما در بسیاری مواقع، کيک بوکسینگ تنها یک رویداد رزمی متشکل از مجموعه‌ای قوانین مبارزاتی است .تاریخچهکيک‌بوکسینگ به ژاپنی(キックボクシン

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi